Політика конфіденційності - Unitbud

Політика конфіденційності


Ми з величезною повагою ставимося до конфіденційної (персональної) інформації всіх без винятку осіб, які відвідали Сайт, а також тих, хто користується сервісами, що надаються Сайтом. У зв’язку з цим, Адміністрація прагне захищати конфіденційність персональних даних, тим самим створивши й забезпечивши максимально комфортні умови використання сервісів Сайту будь-кому й кожному Користувачеві. З метою реалізації вищевикладеного Адміністрація представляє Вашій увазі відповідну Політику у сфері персональних даних (докладний опис того, як відбувається процес обробки Ваших персональних (особистих) даних під час використання сервісів та/або будь-яких послуг Сайту, а також під час відвідування Сайту за адресою: unitbud.com, далі – Сайту). Якщо у Вас виникають будь-які запитання щодо конфіденційності та персональних даних, будь ласка, зв’яжіться з Адміністрацією за контактами, вказаними нижче.

ЗБІР ТА ВИКОРИСТАННЯ ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ

Під час використання Користувачем сервісів Сайту Адміністрацією здійснюється збір та обробка даних Користувача, а саме:

  • даних, що надаються Користувачем як при заповненні реєстраційних форм, так і в процесі користування сервісами;
  • файли cookie;
  • ір-адреси;
  • параметри та налаштування інтернет-браузерів.

Адміністрація збирає тільки ті персональні дані (наприклад, Ваше ім’я та прізвище, логін і пароль доступу, адреса електронної пошти, номер контактного телефону, дата народження, стать тощо), які свідомо і добровільно надані суб’єктом персональних даних з метою використання останнім бажаних до надання сервісів Сайту.
Під час відвідування Сайту фіксуються всі входи в акаунт. Інші відомості щодо трафіку Користувача не обробляються і не зберігаються.
Звертаємо Вашу увагу: Адміністрація обмежується збором мінімального обсягу інформації, що необхідний виключно для виконання запиту суб’єкта персональних даних. У будь-якому випадку, коли запитується необов’язкова до надання інформація, суб’єкт персональних даних буде поставлений до відома в момент збору такої інформації.
Ми не збираємо будь-яку інформацію, до збору якої законодавством встановлені певні вимоги, наприклад, інформацію про расове або етнічне походження, політичні, релігійні або світоглядні переконання, членство в політичних партіях і професійних спілках, звинувачення в скоєнні злочину або засудження до кримінального покарання, а також даних, що стосуються здоров’я або статевого життя (згідно зі статтею 7 Закону України “Про захист персональних даних”).

ПЕРСОНАЛЬНІ ДАНІ – ВІДОМОСТІ АБО СУКУПНІСТЬ ВІДОМОСТЕЙ ПРО ФІЗИЧНУ ОСОБУ, ЯКА ІДЕНТИФІКОВАНА АБО МОЖЕ БУТИ КОНКРЕТНО ІДЕНТИФІКОВАНА

Адміністрація збирає дані про статистику відвідування Сайту. Відомості можуть містити інформацію про з’єднання, трафік, браузер Користувача, а також про дату, час, тривалість роботи в мережі Інтернет і знаходження на Сайті.

ОБРОБКА ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ

Обробка і зберігання наданих персональних даних здійснюється в дата-центрах, де розміщується обладнання, що забезпечує функціонування сервісів Сайту. Надані персональні дані обробляються і зберігаються в Базі персональних даних “Користувачі” Сайту.

ЦІЛІ ВИКОРИСТАННЯ ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ

Ваші персональні дані використовуються з метою забезпечення надання Інтернет-сервісів Сайту, обміну інформацією/новинами, відносин у сфері реклами та комунікації відповідно та на виконання законів України (але не виключно): “Про захист персональних даних”, “Про ратифікацію Конвенції про захист осіб у зв’язку з автоматизованою обробкою персональних даних та Додаткового протоколу до Конвенції про захист осіб у зв’язку з автоматизованою обробкою персональних даних щодо органів нагляду та транскордонних потоків даних”, “Про інформацію”, “Про рекламу”, “Про телекомунікації”, “Про захист інформації в інформаційно-телекомунікаційних системах”, “Про державну підтримку засобів масової інформації та соціальний захист журналістів”, НД ТЗІ 2.5-010-03″. Вимоги до захисту інформації WEB-сторінки від несанкціонованого доступу”, а також нормативно-правових та інших локальних актів, що регулюють нашу діяльність.

СТРОК ЗБЕРІГАННЯ ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ

Персональні дані зберігаються на строк не більше, ніж це необхідно відповідно до мети їх обробки. Після того, як суб’єкт персональних даних перестав бути Користувачем Сайту шляхом видалення свого облікового запису на Сайті, його персональні дані також автоматично видаляються.

ВЗАЄМОДІЯ САЙТУ З ІНШИМИ РЕСУРСАМИ

Під час використання Користувачем сервісів, на сторінках Сайту можуть бути присутніми коди інших інтернет-ресурсів та третіх осіб, внаслідок чого такі інтернет-ресурси та треті особи отримують Ваші дані. Отже, ці інтернет-ресурси можуть отримувати та обробляти інформацію, про те, що Ви відвідали ці сторінки, а також іншу інформацію, яку передає браузер Користувача. Такими інтернет-ресурсами можуть бути:

  • системи зі збору статистики відвідувань сервісів (наприклад, лічильники Google Analytics)
  • системи банеропоказів;
  • соціальні плагіни мереж (форумів) (наприклад, Facebook, Twitter, Google+).

ПРАВИЛА ВИКОРИСТАННЯ ТЕХНОЛОГІЇ МАРКЕРІВ ЗВЕРНЕНЬ (COOKIES) І ЛОГ-ФАЙЛІВ/СВОБОДА ВИБОРУ

Куки (“Сookie”) – це невеликі текстові файли, в які браузер може записувати дані, отримані від сервера. Коли ви переходите на сторінку Сайту, сервер може зчитувати інформацію, що міститься в “Сookie”. Зокрема, “Cookies”, можуть бути використані для зберігання інформації про реєстрацію на Сайті або певній області, щоб Користувачеві не потрібно було повторно вводити її під час наступних відвідин такого Сайту або його області, маркери звернень, які використовуються на Сайті, пов’язані з персональними даними Користувача.

При цьому, технології “Cookies” дають змогу забезпечити безпеку під час використання Користувачем сервісів Сайту (наприклад, за допомогою функції підтвердження входу Адміністрація можемо заблокувати та запитати додаткову інформацію у Користувача, який намагається увійти в обліковий запис за допомогою Веб-браузера, який Користувач раніше не використовував).

Крім того, файли “Cookies” дають змогу відстежувати порушення політики конфіденційності та угод використання Сайту Користувачами або пристроями. Файли “Cookies” допомагають оцінити Адміністрації кількість і частоту запитів, а також виявляти і блокувати тих Користувачів або пристрої, які намагаються виконати пакетні завантаження інформації за допомогою нашого Веб-Сайту.

У деяких випадках, для надання певних продуктів і послуг Адміністрація звертається до постачальників послуг, які можуть бути нашими партнерами. Останні, в свою чергу, також можуть використовувати “Cookies”, щоб персоналізувати активність Користувачів щодо відповідних застосунків партнера; або якщо це стосується реклами, то “Cookies” може бути використано партнером для визначення факту показу реклами та реакції Користувача.

При цьому, ми не використовуємо файли “Cookies” для збору інформації про активність Користувача на інших Сайтах з метою показу реклами. Однак ми можемо використовувати анонімні (знеособлені) або узагальнені дані для поліпшення якості реклами загалом, а також з метою дослідження, розроблення або тестування нових і діючих послуг (сервісів) Сайту.

В даний час використання “Cookies” є стандартною процедурою для більшості Сайтів. Однак, якщо Вам некомфортно використовувати “Cookies”, більшість браузерів дозволяють Користувачам відмовитися від використання “Cookies”. У такому випадку функція реєстрації буде для Вас недоступною, також деякі інші функції Сайту можуть працювати з порушеннями. Після завершення візиту на Сайт Ви завжди можете видалити “Cookies” після встановлення, якщо забажаєте.

Лог-файли – для того, щоб належним чином керувати Сайтом, Адміністрація може ідентифікувати категорії Користувачів за такими параметрами, як домени і типи браузерів. Ці статистичні дані в їх сукупності передаються веб-фахівцям Адміністрації. Це здійснюється для того, щоб користування Сайтом було приємним для Користувачів, а так само щоб Сайт був ефективним інформаційним ресурсом.

ВЗАЄМОДІЯ АДМІНІСТРАЦІЇ З ТРЕТІМИ ОСОБАМИ ЩОДО ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ

Адміністрація не здійснює передачу персональних даних третім особам, крім випадків, коли така передача є вимогою законодавства, на прохання суб’єкта персональних даних або в інших випадках, викладених у цьому розділі. Ми розуміємо, що особиста інформація є цінністю та невід’ємним змістом, зокрема, особистих немайнових прав будь-якої фізичної особи, тому вживаємо всіх можливих заходів для захисту особистої інформації Користувачів, добровільно та усвідомлено переданої останніми Адміністрації.
На Сайті можуть бути присутніми посилання на інші Сайти (винятково з інформаційною метою), які у своїй діяльності можуть не використовувати та/або не дотримуватися Політики Адміністрації у сфері конфіденційності та персональних даних.

Звертаємо увагу: при переході за посиланням на інші Сайти дія Політики Адміністрації у сфері конфіденційності та персональних даних на такі Сайти поширюватися не буде. У зв’язку з цим, Адміністрація рекомендує переглядати політику у сфері конфіденційності та персональних даних кожного Сайту перед тим, як передавати будь-які персональні дані за якими Вас можуть ідентифікувати.

КОНФІДЕНЦІЙНІСТЬ АКТИВНОСТІ СУБ’ЄКТА ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ НА САЙТІ

Відомості про активність (трафік) на Сайті Користувачів, які проходять через нашу мережу або електронну пошту Користувача – захищені відповідно до законодавства. Тобто, Адміністрація жодним чином або способом не порушує таємницю “активності” Користувача під час використання останніми сервісів Сайту, що регламентовано відповідними локальними актами.

ЗАХИСТ ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ

Адміністрація використовує загальноприйняті стандарти технологічного та операційного захисту інформації та персональних даних від втрати, неправильного використання, зміни або знищення. Проте, незважаючи на всі зусилля, ми не можемо гарантувати абсолютну захищеність від будь-яких загроз, що виникають за межами прав Адміністрації.
Проте, Адміністрація забезпечує застосування всіх відповідних зобов’язань щодо дотримання конфіденційності, а також технічних і організаційних заходів безпеки для запобігання несанкціонованому, незаконному розголошенню або обробці такої інформації та даних, їх випадковій втраті, знищенню або пошкодженню. Ми надаємо доступ до інформації та персональних даних лише уповноваженим співробітникам, які дали згоду на забезпечення конфіденційності такої інформації та даних відповідно до локальних актів.

УМОВИ ДОСТУПУ ДО ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ

Порядок доступу до персональних даних третіх осіб визначається умовами згоди суб’єкта персональних даних, наданої власниками персональних даних на обробку цих даних, або відповідно до вимог законодавства.
Суб’єкт персональних даних має право на отримання будь-яких відомостей про себе у будь-якого суб’єкта відносин, пов’язаних з персональними даними, за умови надання інформації, встановлених законом.
Відстрочення доступу суб’єкта персональних даних до своїх персональних даних не допускається. Відстрочення доступу до персональних даних третіх осіб допускається у разі, якщо необхідні дані не можуть бути надані протягом тридцяти календарних днів з дня надходження запиту. При цьому загальний термін вирішення питань, порушених у запиті, не може перевищувати сорока п’яти календарних днів. Повідомлення про відстрочення доводиться до відома третьої особи, яка подала запит, у письмовій формі з роз’ясненням порядку оскарження такого рішення.

Рішення про відстрочення або відмову в доступі до персональних даних може бути оскаржене в суді. Якщо запит зроблено суб’єктом персональних даних щодо даних про себе, обов’язок доведення в суді законності відмови в доступі покладається на власника персональних даних, до якого подано запит. Згідно з законодавством України персональні дані можуть бути передані правоохоронним, судовим органам та іншим установам з метою захисту основ конституційного ладу, моралі, здоров’я, прав і законних інтересів інших осіб, забезпечення оборони країни та безпеки держави.

ПРАВА СУБ’ЄКТА ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ

Адміністрація нагадує Вам про Ваші права, як суб’єкта персональних даних, які врегульовані Законом України “Про захист персональних даних” № 2297-VI, а саме:

  • Знати про місцезнаходження персональних даних, що містить його персональні дані, їх призначення та найменування, місцезнаходження та/або місце проживання (перебування) власника чи розпорядника персональних даних або дати відповідне доручення щодо одержання цієї інформації уповноваженим ним особам, крім випадків, установлених законом;
  • Отримувати інформацію про умови надання доступу до персональних даних, включаючи інформацію про третіх осіб, яким передаються його персональні дані;
  • На доступ до своїх персональних даних;
  • Отримувати не пізніше ніж за тридцять календарних днів з дня надходження запиту, крім випадків, передбачених законом, відповідь про те, чи зберігаються його персональні дані у відповідній базі персональних даних, а також отримувати зміст його персональних даних;
  • Пред’являти вмотивовану вимогу власнику персональних даних із запереченням проти обробки своїх персональних даних;
  • Пред’являти вмотивовану вимогу про зміну або знищення своїх персональних даних будь-яким власником і розпорядником персональних даних, якщо ці дані обробляються незаконно або є недостовірними;
  • На захист своїх персональних даних від незаконної обробки та випадкової втрати, знищення, пошкодження у зв’язку з умисним приховуванням, ненаданням чи несвоєчасним їх наданням, а також на захист від надання відомостей, що є недостовірними або ганьблять честь, гідність та ділову репутацію фізичної особи;
  • Звертатися зі скаргами на обробку своїх персональних даних до органів державної влади та посадових осіб, до повноважень яких належить забезпечення захисту персональних даних або до суду. Якщо Ви бажаєте оновити свої персональні дані, які були Вами надані Адміністрації, або маєте будь-які зауваження, побажання чи претензії стосовно Ваших персональних даних, які ми зберігаємо або використовуємо, будь ласка, звертайтеся до нас.
  • Застосовувати засоби правового захисту в разі порушення законодавства про захист персональних даних;
  • Вносити застереження про обмеження права на обробку своїх персональних даних при наданні згоди;
  • Відкликати згоду на обробку персональних даних;
  • Знати механізм автоматичної обробки персональних даних;
  • На захист від автоматизованого рішення, яке має правові наслідки.

ЗМІНИ

До Справжньої політики конфіденційності можуть вноситися відповідні зміни. При цьому, права суб’єктів персональних даних, згадані в цій Політиці конфіденційності в редакції на відповідну дату, без їхньої згоди зміні не підлягають. Будь-які зміни до Політики конфіденційності публікуються на Сайті. Щоб уникнути будь-яких непорозумінь щодо внесених змін, ми переконливо рекомендуємо звертатися до цієї Політики конфіденційності регулярно. Бажаємо приємно та з користю провести час на нашому ресурсі!

ЗВОРОТНИЙ ДЗВІНОК

Спасибі, наш менеджер зв'яжеться з вами найближчим часом!

Заявку прийнято!

Найближчим часом з вами зв'яжеться наш менеджер і проконсультує з усіх питань, які вас цікавлять.

Дякуємо, що звернулися до нас.

Ошибка!

Обновите страницу и попробуйте ввести данные еще раз.